Telefon
WhatsApp
Kuzey Marmara Otoyolu’nda son bölümüde hizmete açıldı
Msk kozıjnen

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu törendeki konuşmasında, İstanbul’da dünyanın en büyük projelerini bir bir hizmete açtıklarını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde, iki kıta üzerine kurulu İstanbul’u, Marmaray, Avrasya Tüneli, İstanbul Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve devam etmekte olan 91 kilometre metro hattı gibi nice dev eserle gelecek aydınlık günlere taşıdıklarını söyledi.

“Otoyolun toplam uzunluğu 443 kilometreye ulaşacak”

Bir dünya metropolü olan İstanbul’un her geçen gün büyüdüğüne ve geliştiğine dikkati çeken Karaismailoğlu, bu nedenle Kuzey Marmara Otoyolu projesi kapsamına Başakşehir-Bahçeşehir-Hadımköy (Nakkaş) kesimini de dahil ettiklerinin altını çizdi.

Karaismailoğlu, şu bilgileri verdi:

“45 kilometrelik bu kesim ile birlikte Kuzey Marmara Otoyolu’nun toplam uzunluğu 443 kilometreye ulaşacaktır. Proje kapsamında Hasdal Kavşağı’ndan ayrılan trafik Gazi Mahallesi altından geçerek, Habipler Kavşağı’na, oradan da Kuzey Marmara Otoyolu’na ulaşmakta.

Bugün hizmete açacağımız projemiz, Başakşehir kavşağından başlayıp, Habipler Kavşağı, Cebeci maden ocaklarının güneyini kat ederek, Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerinin altından 2×4 şeritli çift tüplü tünelle geçmekte, Hasdal Kavşağı aracılığıyla Alibeyköy-Hasdal mevkiinde 2. Çevre Yolu’na yani TEM otoyoluna bağlanmaktadır. Açılışını yaptığımız Cebeci Tüneli Dünyanın 4 şeritli en geniş tüneli, 4 bin 5 metre uzunluğu ile de İstanbul’un en uzun tüneli olma özelliğine sahiptir.”

– “TEM otoyolu ve D-100 Karayolunda oluşan uzun araç kuyruklarının da önüne geçilmiştir”

TEM Otoyolunun en yüksek trafik hacmine sahip Hasdal Kavşağı ile Mahmutbey Batı Kavşağı arasında hızlı, konforlu ve emniyetli yeni bir ulaşım alternatifi oluşturulduğuna vurgu yapan Karaismailoğlu, özellikle yoğun saatlerde oluşan uzun araç kuyruklarının önüne geçilerek trafikte beklemeden kaynaklanan akaryakıt ve zaman kayıplarının da önlendiğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde yeni kesimler trafiğe açılacak - Son  Dakika Haberler

Kaynak: https://turizmavrupa.net/kuzey-marmara-otoyolunun-son-kesimi-hizmete-acildi/ 

Bizi Takip etmeyi unutmayın...

Linklere tıklamanız yeter...

İnternet Sitemiz:
Facebook Grup:
Facebook Sayfa:
İnstagram:
twitter:
tik tok:
Youtube Kanalımıza Abone olmayı unutmayın
 

www.silakes.com internet sitesinde yayınlanan imzalı ve her türlü haberlerin her türlü telif hakkı Yayın izni veren haber kuruluşları ve yayın hakkı bulunan www.silakes.com aittir.

www.silakes.com internet sitesinden izin almadan haber kullanmak için haber kaynak ve habere link vermeniz gerekmektedir. Aksi halde kanuni yollara baş vurulacaktır.

Auto Altinok

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Msk kozıjnen

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 4 3 0 10
2 GS  Galatasaray 3 3 0 9
3 BJK  Beşiktaş 3 3 0 9
4 EYP  Eyüpspor 4 2 0 8
5 İBFK  Başakşehir 3 2 0 7
6 GÖZ  Göztepe 4 1 0 6
7 SAMS  Samsunspor 3 2 1 6
8 KSM  Kasımpaşa 4 1 1 5
9 KON  Konyaspor 4 1 2 4
10 SVS  Sivasspor 4 1 2 4
11 ANT  Antalyaspor 4 1 2 4
12 ÇRZ  Ç.Rizespor 4 1 2 4
13 GFK  Gaziantep FK 2 1 1 3
14 BOD  Bodrum 4 1 3 3
15 TS  Trabzonspor 2 0 0 2
16 ALNY  Alanyaspor 4 0 2 2
17 KYS  Kayserispor 2 0 1 1
18 HTY  Hatayspor 4 0 3 1
19 ADS  Adana Demir. 4 0 3 1
20
21

Reklam

Hairstyliste

Anket

Vivenso süpürge
Hairstyliste

E-Bülten Aboneliği