Telefon
WhatsApp
Sılayolunda Navigasyona Aşırı Güven Zaman Kaybettirebilir.
Msk kozıjnen

 İzin sezonunda Sılayoluna çıkan yolcular varış noktalarına daha rahat ve kayboldan varmak için navigasyon kullanmaktalar. Navigasyonların hata oranı en uzun mesafe verilince hata yapmaları veya kapalı yol ve gümrükler açıkmış gibi yolcuyu yönlendirme riski daha yüksek olmakta. Bunu örnekleride mesela,

https://turizmavrupa.net/ haberinde görüldüğü üzere Malijevac isimli internet sitesine mesaj atan bir sürücü navigasyonun kendisini yanlış yönlendirdiğini ve 30 yıldır kullanılmayan bir sınır kapısına gittiğini belirtti.

Navigasyon açık diye yönlendiriyor
Sürücünün belirttiğine göre Hırvatistan Bosna Hersek arasında 30 yıldır kullanılmayan bir sınır kapısı olan Bojna’ya yönlendirilen sürücüler büyük bir şok yaşıyor. Uzun süredir kullanılmadığı için artık hayalet bir bölgeye dönüşen sınır kapısına 16 km yol yapmak zorunda kalan kişiler ise özellikle gece saatlerine büyük korku yaşıyor.

Diğer örneklerde ise Sılakeş'in izin sezonunda yaşadığı tecrübelerde, yolcular evlerinden çıkarken navigasyona doğrudan Kapıkule yazınca ve en kısa mesafe verince, ana yollardan değil ara ve dar yollardan yönlendirdiği görülmüştür. Belçikadan bir yolcu direk Kapıkule yazınca, navigasyon kendisini Almanya Straubing'de B20'den Çekya, Avusturya, Macaristan, Romanya ve Bulgaristan'dan yönlendirmiş olup yolculukları sınır kapılarının boş olmasına rağmen yaklaşık 16 saatlik zaman kaybına uğratmıştır. 

Adsız tasarım

Sılakeş Uyarıyor

Sılayoluna çıkarken navgisyonlarına 200-300 km'lik nokta konumlar vererek ona göre seyehat edilmesi. Bu yolcuyu en doğru güzergahtan yönlendirecektir. Sılakeş olarak konumlarınızı yayınladığımız Yol cetvelinden ve alabilir ve Haritada nerede olduğunuzu görebilirsiniz. Mutlaka yanınızda Harita bulundurunuz.

Sılakeş harita son hali-pdf 

Sılakeş olarak hazırladığımız bu yol cetvel ve Haritası sizlere yardımcı olacaktır.

Bizi Takip etmeyi unutmayın... 

Sılakeş Dünyasına Katılmak için www.silakes.org linkinin üzerine tıklanız yeterli.

silakes-orgFotoğrafa Tıklayınız!

 

www.silakes.com internet sitesinde yayınlanan imzalı ve her türlü haberlerin her türlü telif hakkı Yayın izni veren haber kuruluşları ve yayın hakkı bulunan www.silakes.com aittir.

www.silakes.com internet sitesinden izin almadan haber kullanmak için haber kaynak ve habere link vermeniz gerekmektedir. Aksi halde kanuni yollara baş vurulacaktır.

 

Auto Altinok

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Msk kozıjnen

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 4 3 0 10
2 GS  Galatasaray 3 3 0 9
3 BJK  Beşiktaş 3 3 0 9
4 EYP  Eyüpspor 4 2 0 8
5 İBFK  Başakşehir 3 2 0 7
6 GÖZ  Göztepe 4 1 0 6
7 SAMS  Samsunspor 3 2 1 6
8 KSM  Kasımpaşa 4 1 1 5
9 KON  Konyaspor 4 1 2 4
10 SVS  Sivasspor 4 1 2 4
11 ANT  Antalyaspor 4 1 2 4
12 ÇRZ  Ç.Rizespor 4 1 2 4
13 GFK  Gaziantep FK 2 1 1 3
14 BOD  Bodrum 4 1 3 3
15 TS  Trabzonspor 2 0 0 2
16 ALNY  Alanyaspor 4 0 2 2
17 KYS  Kayserispor 2 0 1 1
18 HTY  Hatayspor 4 0 3 1
19 ADS  Adana Demir. 4 0 3 1
20
21

Reklam

Hairstyliste

Anket

Vivenso süpürge
Hairstyliste

E-Bülten Aboneliği