Telefon
WhatsApp
Türkiye'de Ünlü 10 Bungalov Ev Otelleri
Msk kozıjnen

Hey doğayla iç içe tatil seven sen! Son yılların en çok ilgi gören konaklama seçeneği olan bungalovları sevdiğini biliyoruz! Türkiye’nin her yerinden farklı bu adresleri bungalov.com.tr‘den senin için derledik.

 

Sapanca Art Bungalov
1- Sapanca Art Bungalov

Sapanca Gölü’nü en güzel yerden görme imkânı veren Art Bungalov, muhteşem manzaralı sonsuzluk havuzu ve sana özel jakuzisiyle ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor. Göle 2.5, Sakarya’ya 30, Sapanca’ya 5, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 120, Sapanca Terminali’ne 5 km uzaklıkta bulunan işletmede bungalovlara giriş saati 14:00 çıkış saati 11:00 şeklinde.

World Deluxe Bungalov Sapanca
2- World Deluxe Sapanca

Kendini doğanın kalbinde hissedeceğin World Deluxe, Sakarya’nın Sapanca ilçesi Hacımercan köyünde Sapanca Gölü’nü gören orman içinde yer alıyor. İsimlerini konumuna uygun olarak alan bu odalardan sen hangisinde konaklamak istersin?: Ihlamur evleri, Kekik evleri, Biberiye evleri, Lavanta evleri, Nergis evleri, Yasemin evleri… Bu arada işletmenin hayvan dostu bir tesis olarak patili dostunuzu ağırladığını da unutmadan söyleyeyim.

Mavera Bungalov
3- Mavera Bungalov

Muhteşem vadi manzarası eşliğinde Karadeniz doğasını içinde hissettiren bir yer hayal et. Kışın şöminesinde ısınabilir, yazın havuzun tadını çıkarabilirsin. 24 saat resepsiyon hizmeti bulunan Mavera’da şömine, jakuzi, ısıtmalı havuz deneyimi seni bekliyor.

Greenwood Bungalov
4- Greenwood Bungalov

Antalya Kaş’ın İkizce mevkiinde yer alan Greenwood; dağ ve doğa manzaralı, balayına ve çekirdek aileye uygun bir yer. Geniş bahçesi ve havuzu bulunan, Amerikan mutfağa sahip bu yerde keyfe, üç tarafı ormanlarla çevrili doğada yürüyüşe doyacaksın.

Villa Bird House
5- Villa Bird House

Kalkan / İkizce mevkiinde bulunan Villa Bird House, balayı çiftleri için tasarlanmış olup geniş bir havuz terasa ve bahçeye sahip. Havuz terasının korunaklı olması muhafazakar misafirler için de ideal bir tatil villası seçeneği oluyor. Kiralık olan villada Amerikan mutfak & salon tasarımına sahipken yatak odasından görülebilen bir doğa manzarasına ev sahipliği yapıyor.

Ağva Garden Bungalov
6- Ağva Garden Bungalov

“Sadece kendinize zaman ayırmaktan başka bir derdiniz olmayacak” diyor Ağva Teras Garden Hotel. Bence de tam olarak böyle. Neden mi? Çünkü 5 bin metrekareyi aşan bir alanda, birbirinden lüks odalarda (jakuzili, şömineli, standart, bungalov) huzurlu ve keyif dolu bir tatilin kapısını aralıyor.

Grand Bungalov
7- Grand Bungalov

Sapanca Gölü manzaralı ve doğanın içinde müstakil dublex bungalovlar ile harika bir konaklama deneyimi sunan Sapanca Grand, göle sadece 4 km uzaklıkta yer alıyor. Jakuzi, şömine ve özel havuz bulunan bungalovlarda 1 yatak odası, 1 çift kişilik, 1 adet açılabilir çift kişilik koltuk mevcut.

Bungalov Bodrum
8- Bungalov Bodrum

Bungalov Bodrum, Yalı Çiftlik’te geniş ve yeşil bir alan içinde Uzak Doğu esintileri taşıyan ahşap bungalovlarda hizmet veriyor. Çam ormanlarının ve zeytin bahçelerinin içinde yer alan tesis, denize kısa bir yürüme mesafesinde yer almanın yanı sıra evcil dostunuzu da kucaklıyor.

Kartepe Bungalov
9- Kartepe Bungalov

Farklı tasarımı ve iç dizaynı ile dikkat çeken işletme, Kartepe Kayak pistine 12 dakika, Maşukiye’de yer şelaleye 3 dakika mesafede bulunuyor. Şömineli, geniş bahçe, ateş kazanı, ücretsiz otopark gibi sahip olduğu imkanlarla misafirlerini karşılamak için bekliyor. Korunaklı, güvenlikli ve kişiye özel olan ahşap evlerin yakınından geçen tren sana farklı kareler yakalama fırsatı sunabilir.

Geyve Köy Bungalov
10- Geyve Köy Bungalov

Sakarya’nın Geyve ilçesinde yer alan tesis, 2+1 geniş ve köy hayatını yansıtan yapısı ile ön plana çıkıyor. Kışın kuzine soba başında ısınabilir, dilersen köy içinde yürüyüş yapabilirsin. Gevye ilçesini keşfe çıkmak istersen Ali Fuat Paşa Kuvay-ı Milliye Müzesi, Ali Fuat Paşa Köprüsü, Ilıca Köyü Gazlı Suyu, Elvanbey İmareti, Acısu Kaplıcası, Kırca Yaylası gibi mutlaka görülmesi gereken yerleri gezebilirsin. Sakarya Nehri ve Karaçay Deresi’ni de görmeyi ihmal etme.

Kaynak: https://www.turizmgunlugu.com/2019/05/11/turkiyenin-en-guzel-10-bungalov-oteli/ 

Bizi Takip etmeyi unutmayın...

Linklere tıklamanız yeter...

Youtube Kanalımıza Abone olmayı unutmayın
İnternet Sitemiz:
Facebook Grup:
Facebook Sayfa:
İlan Grubu:
twitter:
tik tok:
İnstagram:
 
www.silakes.com internet sitesinde yayınlanan imzalı ve her türlü haberlerin her türlü telif hakkı Yayın izni veren haber kuruluşları ve yayın hakkı bulunan www.silakes.com aittir.

www.silakes.com internet sitesinden izin almadan haber kullanmak için haber kaynak ve habere link vermeniz gerekmektedir. Aksi halde kanuni yollara baş vurulacaktır.

Auto Altinok

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Msk kozıjnen

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 8 7 0 22
2 SAMS  Samsunspor 8 6 2 18
3 BJK  Beşiktaş 7 5 0 17
4 FB  Fenerbahçe 7 5 1 16
5 İBFK  Başakşehir 7 4 1 14
6 GÖZ  Göztepe 7 3 1 12
7 EYP  Eyüpspor 8 3 2 12
8 KON  Konyaspor 8 3 3 11
9 BOD  Bodrum 8 3 4 10
10 TS  Trabzonspor 7 1 0 9
11 ALNY  Alanyaspor 8 2 3 9
12 KSM  Kasımpaşa 8 1 2 8
13 SVS  Sivasspor 8 2 4 8
14 ANT  Antalyaspor 8 2 4 8
15 ÇRZ  Ç.Rizespor 8 2 5 7
16 GFK  Gaziantep FK 7 1 4 5
17 KYS  Kayserispor 7 0 3 4
18 HTY  Hatayspor 7 0 4 3
19 ADS  Adana Demir. 8 0 7 1
20
21

Reklam

Hairstyliste

Anket

Vivenso süpürge
Hairstyliste

E-Bülten Aboneliği